Post by smiswoalelingver on Feb 22, 2022 18:04:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodların səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
Qurasdirilir hele blmirem necedi amma ezyetvize gore 5 ulduz☺
Oyun 2 gün belə yüklənmir və mən yoruldum
Hücumlardan yayına bilməzsiniz və bir atışla bütün əşyaları əldə etmək olduqca çətindir və həqiqətən çətin və pis oyun bu, ən pisidir.
Mən bu oyunda Dino-nu sevirəm, amma səhv tapdım, bəzən ram etməyə çalışıram, amma şouda 4 tamer lazımdır, lakin 12 tamer alır. Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin
Bu, çox gözəl oyundur, qrafikası yaxşıdır. Hamınız bunu sınamalısınız. Təəssüf ki, məndə olmayan lvl 3 yaşayış sahəsini qurmaq üçün 15000 sikkəyə ehtiyacım var.
Düşünürəm ki, həqiqətən oyuna girə bilsəm, əla olardı. hər dəfə cəhd edəndə sadəcə qara ekran kimi görünür
Mən hakerlə qarşılaşana qədər bu əyləncəli oyun idi. Onlar 1-ci təkamül dinosu ilə 4-cü səviyyə idi, mən isə 2-ci təkamül dinosu ilə 20-ci səviyyəyəm. Mənim və ya başqasının onlara neçə dəfə hücum etməsinin fərqi yox idi, heç bir zərər görmədilər, amma 2-3 vuruşda hər kəsi öldürdülər. Belə oynamaq qeyri-mümkündür və mən indi həqiqətən istədiyim yanğın holoqrafik qanadlarını ala bilmirəm, çünki hadisə çox tezliklə bitəcək. Məndə ekran görüntüləri və bu şəxsin istifadəçi adı var, əgər bununla bağlı bir şey etmək olar.
Bizə bir yeniləmə lazımdır, mən yeni axtarışın kilidini açmaq istəyirəm O, mənə gözləməyi deyir
Çox gözəl oyundur, lakin düzəltmək üçün daha çox səhvlər və qüsurlar var
Başlanğıc paketinin ekranda görünməsinə səbəb olan bir səhv var. Reklam problem deyil. Reklamdan çıxa bilməyəcəyiniz faktdır. Yuxarı sağdakı X düyməsi işləmir. Əsas düyməni klikləməklə və ya onu bağlamaqla oyunu bağlamaq problemi həll etmir. SİZİN QAPA BİLMƏDİYİNİZ ELAN İLƏ HEÇ KİM OYUNU OYNA BİLMƏZ VƏ EKRAN ÖLÇÜSÜNDƏ DAİM ORTADA. Bu, dinoları, oyunçuları, resursları və dialoqu görməyə mane olur. Bu, dekabr yeniləməsindən sonra problemə çevrildi, xahiş edirəm düzəldin!
Həmişə yüzdə 84-85-də ilişib qalıb bunu düzəldə bilərsinizmi?
Mən bir velociraptor və T-rex aldım və artıq onlar üçün dərslərim var və nədənsə onları saxlamaq üçün dərslərə ehtiyacım olduğunu söyləyir və mən artıq hər şeyi onlar üçün quraşdırmışam, bu nə deməkdir? Bu nasazlıqdır yoxsa oyun xarab olub? Lütfən, onları ev heyvanı kimi saxlamağımla bağlı təlimatları düzəldin və ya mənə deyin ki, işləmir, çünki onlara minim. Mənim C və B siniflərim var, lakin bu, onları hətta təkmilləşdirdiyim zaman onları saxlamaq üçün onlara ehtiyacım olduğunu deyir. Odur ki, zəhmət olmasa izah edin
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO הרפתקאות flaz
Yaxşı, oyuna başlamalı oldum və yaxşı idi, bir az çətin idi, amma növbəti tapşırığa başlayanda o, məni qovdu, buna görə də üzr istəyirəm ki, 5 ulduz verə bilmərəm, amma oyun mənim üçün zibildir
Hər dəfə oynamağa başlayanda və məni planşetimin əsas səhifəsinə göndərəndə donur
BU SIFIR ULDUZLARI VERƏRDİM!! Keçən il Horse Riding Tales-i yüklədim və işlədi. Sonra oynamaq üçün ona minməyə çalışıram və o, 5 saniyə oynayanda çökür. Sonra əyləncəli olacağını düşünərək bu oyunu yükləyirəm. Mən xarakterimi yaratdım və yükləməyə başladım. O, MƏNİ QOVULDUR!! Bu oyunun yaxşı olacağını düşünürdüm. Zəhmət olmasa səhvi düzəldin. 😠😠
Sərin və əla oyun yarat, daha çox oyun yaxşı qrafika nəzarət bazası cəngəllikdə ram ilə mübarizə, qidalanmanın təkmilləşdirilməsi
Mən dinoların əhliləşdirilməsi və inkişaf etdirilməsi konsepsiyasını çox sevirdim, lakin tələlərin əldə edilməsinin dəyəri resursları üyütməyi sevməyən biri üçün çox baha başa gəlir, mən bunun zəhlətökən olduğunu başa düşdüm ki, steqonu əhliləşdirdim və növbəti tapşırığım steqonu əhliləşdirmək idi, ona görə də məcbur oldum. hamısını yenidən et, sonra 4-cü səviyyəli stego almalıydım, yenə əylənmək lazım deyildi.
Mən sadəcə dinozavr oyunlarını xoşlayıram, ona görə də bu oyunun yaxşı olacağını düşünürdüm, amma həmişə məni oyundan qovdu, xahiş edirəm düzəldin problemimi həll etsəniz, sizə 5 ulduz verəcəm
Bu oyun pisdir. Həddindən artıq səhvlər var və bir ton pul xərcləməsəniz, heç nə əldə edə bilməzsiniz. Bu oyunu oynamayın, vaxt və pul itkisidir.
Resurslar üçün çoxlu əkinçilik ehtiyacını idarə edərkən kiçik hiylələrə nəzarət edin. üyütmə yaxşıdır, lakin minmə üçün daha yaxşı nəzarət lazımdır ..kvest missiyasından birində döyüş zamanı baş verən bir səhv problemi var. Dinozursla mübarizəyə nəzarətim işləmədi və cavab vermədi..zəhmət olmasa, xəta problemini həll edin.Bəzi sahələrə elə gəlir ki, biz gedə bilərik, amma biz ağacların arasından və ya kiçik bir uçurumdan tullanmağı xoşlamırıq. yolumuzu kəsə bilərik amma kiçik bir kol və ya kiçik bir az aşağı gəzə bilərik.
Çox pis proqram və yalnız 4 gün ərzində yüklənir və yüklənir.
Özünə məxsus oyun həqiqətən yaxşıdır, lakin bir az ödənişli divarlıdır və qiymətli daşların qiymətləri bir qədər yüksəkdir. Bu olmasaydı, 5 ulduz verərdim.
Onu açanda çox uzun olur
Çox zəhmli oyun bir müddət hardasa qalarkən məni əyləndirdi. Təkcə soruşmaq istədiyim odur ki, mən bu yaxınlarda brontozavrı əhliləşdirdim və nədənsə adı onu steqosaurus kimi göstərir, bunun nə üçün baş verdiyini bilirsinizmi?
Eh. Çox keyfiyyətli oyun deyil. O, hər şeyi yaxşı izah etmir, bu isə dərslikləri yararsız edir. Mən tövsiyə etməzdim. Foxie oyunları keyfiyyətsiz olur və mən onların hər hansı yeni tətbiqini sınamaqdan vaz keçdim. Sizə də təklif edirəm.
Bununla bağlı yeganə problem ətraf mühitin çoxunun çəhrayı olmasıdır, başqa bir problem dinozavr sürərkən yeriyəndə dönə bilmirəm, dayanmalıyam, sonra dönürəm
Nəzarət ən pisdir
Oyun həqiqətən əyləncəlidir. Möhtəşəm keyfiyyət. Dino ilə səyahət etmək üçün əla yer. Mən oyunu çox bəyənirəm. YENİLƏNİB: Oyuna əlavə ediləcək bir şey, təkcə dinosları əhliləşdirib satmaqla deyil, döyüşlərdə gümüş qazanır. Cəmi 3 lvl dinos olduğundan onları ram etmək üçün gələcəkdə daha çox növ əlavə etmək zəhmli olardı. DNT Cubes həqiqətən buff lazımdır, praktiki olaraq hər şey üçün kublara ehtiyacınız var. Saatda aşağı DNT kubları və əşyaların hazırlanması və inkişaf etməkdə olan dinoların əlavə cəhdləri üçün çoxlu kublar tələb olunur.
Heyrətamiz oyun! Çox qrafika və görüləsi işlər! Bu oyunda heç vaxt cansıxıcı olmayacaqsınız, çox şey var!!! Amma təkliflərim var. 1, zəhmət olmasa oyundan bəzi səhvləri aradan qaldıra bilərsinizmi? Adətən bir şeylə döyüşürəm və sonra dinam hələ də heç bir şeydə aggrodur! Bu, həqiqətən, bezdiricidir və 2. Daha çox dinos əlavə edə bilərsinizmi? Düşünürəm ki, hamı bunu istəyər, bir queztal və ya karbonemys, ya da dilopozavr və bəlkə də çiyin ev heyvanları kimi şeylər əlavə edər? Əjdaha və ya başqa bir şey və ya əhilləşdiriləcək bir əjdaha məxluqu kimi! Onlar da dinozorlardır
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ผจญภัย oflt
Mən mənzərəni sevirəm və dinoslar çox real sevir
Onu tikdikdən sonra heç vaxt yaşayış yerimi almadım. Bundan başqa, oyun olduqca yaxşıdır və bir il əvvəl sonuncu dəfə oynadığım vaxtdan xeyli yaxşılaşmışdır.
OK, mən bunu oynamağı çox sevirəm, amma mənim t-reksimin yoxa çıxmasının səbəbi var, çünki mən t-reksi yox, vərdişi satıram və sonra onun məmnun olub olmadığını yoxlamağa gələndə yox idim. orada və yalnız 6/10 idi, bilirsiniz ki, T-Rex üçün nə qədər işləyirəm?! Mən t-rex üzərində işləyirdim, nəhayət ki, onu əldə etdim! T-rex-i alanda 5 il idi, indi getdi, bu oyuna nifrət edirəm!
Oyun əvvəlcə yaxşı idi və budur, ən yaxşı halda boş yerə yemək axtarmağa və əhəmiyyətsiz miqdarda vəsait toplamağa daha çox vaxt sərf edirsən! Mükafatlar zarafatdır və tamamilə yararsız bir dərslik ilə bu oyunu yükləməyə və ya hətta oynamağa vaxt itirməyə dəyməz, sadəcə olaraq sərin şırınga treyleri olan başqa bir oyun.
Həddindən artıq səhvləri düzəldin, zəhmət olmasa mamontu normal hücum oyunçuya vura bilməz, çünki mamont çox hündürdür və atma bacarığı heç bir zərər görmür, həmçinin heyrətləndirə bilməz
Oyun ekranı qaraldı və oyun məni oyundan çıxardı. Mən yalnız oyunçunu fərdiləşdirə bilərəm.
Kamera bucağı bərbad olduğundan və dönmə dəhşətli olduğu üçün həqiqətən də əla deyilmi PvP daha da pisdir
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Авантуристичке jlwe
Yaxşı oyun, ancaq bəzi dinosları əlavə etməli və ya dino tamer 2 etməlisiniz.
Bu əla oyundur, amma ona 3 ulduz verməyimin səbəbi bəzən çox ləngiməsi və cəngəlliyə gedəcəyim zaman orada heç teleportasiya etmədiyim üçün bütün bunlar bitdikdən sonra yükləmə ekranıdır, eşitdiyim tək şey quşların tvitləri olduğunu eşidirəm. daha cəngəlliyə getmə, xahiş edirəm düzəldin
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 冒險 vbo
Mən heç vaxt belə yaxşı oyun oynamamışam, amma çox gecikmələr var. Əvvəlcə əla idi, amma sonra oyuna başlayanda çox gecikdi və sonra məni oyundan çıxardı, xahiş edirəm bunu düzəldin, sonra verəcəm. 5 ulduz, hər halda, bu, əla oyundur.
Bu oyunu nece oynayirlar bilen var?
Bu, həqiqətən yaxşı oyun idi və sonra onu sildim və sonra məlumatların idarə edilməsi məqsədləri üçün yenidən quraşdırdım və indi işləmir
Növbəti yeniləmə nə vaxt gələcək. Yeni missiyaları, Spinosaures, Moasarus və s. kimi vəhşi təbiətdə yeni dinosları, okean bölgələri, səhra bölgələri və s.
Cooking Fever Arkade kxg