Post by smiswoalelingver on Feb 22, 2022 18:07:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Township ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Township IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeny generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Township 2022 version ▞▞▞
Je to skvělá hra ale chtělo by to udělat možnost si hru začít odznovu a to na stejné zařízení...bylo by skvěle kdyby to šlo
Tato hra není špatná, ale na ovčí akci je tak rychlá a ostatní odměny nejsou dobré Viděl jsem 1 kladivo za 7450 bodů, mohu si ho doslova koupit za 12 dolarů a už mě nebaví vidět hry znovu a znovu, vím, že nějaké přidávají ovčí akce, ale budou se opakovat znovu a znovu, pokud nebudou přidány další události a ostatní budou příliš těžké, jízda je tak rychlá jako ovce a ta automobilová je také super těžká
Jsem v 35 levlu a už několikáté se ztratili suroviny. A to na ně čekám i den. Pokud se to stane ještě párkrát tak to odinstaluju a zkusím jinou kde se my nebudou stracet.
Township ง่ายๆ aarh
Hru miluji, dala bych lepší hodnocení, kdyby byly minihry jednodušší (koneckonců jde o vítězství), přidal jsem další mini hry, jako je záchrana ovcí, miluji ji, i když spadnu, posadím se a všimněte si, milujte to, pěkná výzva, bravo 2 houever to vymyslel, pokračujte v tom a názory se zlepší
nejde mi klub pořad my to píše eror
Velmi velmi velmi velmi dobrá hrozně moc doporučuji
Tato hra je blbhmm
Není to jen obyčejné farmaření, ale opravdu budujete celé město. Bonusové hry jsou taky fajn. Jde hrát i bez finančních investic.
Má někdo další problémy s hrou? Pokaždé, když se pokusím otevřít regatu, spadne, to se nyní děje s vlaky. Začíná to být velmi frustrující. Hrál jsem asi 3 roky, bavilo mě to, ale už ne tolik. Závady se zlatým tiketem, nepřipojení k hraní na více zařízeních a nyní je potřeba OPRAVIT regatu!!!!!. Strávil jsem hraním spoustu hodin a peněz, abych přestal hrát.
Hra nefunguje, protože když jí zapnu, tak se mi to vždycky sekne. Prosím aby jste to opravili. Děkuji.
To je tak frustrující, ani nevím, kde začít. Miluji tuto hru, ale chystám se ji odinstalovat a zapomenout na ni. Pořád to zamrzá a pak mi to spadne zařízení. Někdy je nemožné hrát, a i tak musím jít do Playstore, abych se do hry dostal. Opravte prosím tento problém. Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval, ale bez úspěchu. Už mě to fakt štve. Tato hra bývala tak zábavná. V minulosti jsem dal 5 hvězdiček, ale nyní možná 2-3
Podle mě je to celkem dobrá hra ale rozhodně není pro každého ten kdo nemá čas a furt někde je tak by to nemělo smysl stahovat.
Nejlepší aplikace na světě Hahaha. Mohlo to být lepší ale co se s tím dá dělat když to nemá v rukou holka Já vím že ty jsi chlap takže toho nech.
Je to skvělá hra, která mě chytla hned na poprvé. Vůbec není čas se nudit, furt jsou nějaké úkoly, možnost být neustále v kontaktu s přáteli a to je boží. Jen mi vadí, že je teď trochu spomalena a mizí fotky u přátel, taky trvá hrozně dlouho než přijde aktualizace.
Township je pěkná hra. Ale od té doby, co začala letošní zimní sezóna, je v ní spousta kliků a pomalých nebo mrazivých bodů. Prosím opravte je. Líbilo se mi to víc, jak jste si mohli kupovat dekorace místo teď, když je musíte vždy vyhrát i v minihrách. To je tak nespravedlivé. Z 5 hvězdiček dolů na 4 nyní..
Je to opravdu úžasná hra, dává nám kreativitu, jak zvládnout město a jak se práce skutečně dělá. Miluju tuhle hru!🤩🤩
Po poslední aktualizaci mi hra nejde otevřít, netuším, co se tu děje
Je to skvělá hra
Hraji roky a donedávna jsem si to ohromně užíval. Bohužel množství peněz, které pošlete do hry, už nestojí za odměny, taková škoda. Zůstal jsem doufal, že se věci zlepší, a nemám pocit, že utrácím spoustu peněz za nabádání, ale moje trpělivost se vyčerpává.
Tři dny trvající výpadek hry,bez vysvětlení admina je katastrofa.To pak hra ztrácí smysl.Bez možnosti spojení se skupinkou a hraním regatty to už nebude fair play.
Nejde nainstalovat poslední aktualizace
Vrátil jsem se, abych upgradoval svou recenzi... Líbí se mi nová městská čtvrť, jen bych si přál, abyste měli možnost sdílet své poslední obchodní hodiny se svým týmem.. to by bylo skvělé.. takže bych nepropásl 6 hodin u obchodníka PS. Mohli byste také aktualizovat systém tak, aby se vždy, když se vše koupí z trhu, automaticky doplní místo toho, aby čekal původní hodiny na další doplnění?Hraji tuto hru roky a miloval jsem ji, dokonce jsem si koupil zlatý tiket, když ceny za to stály a byly dosažitelné... nenávidím, kam se hra dostala a kam směřuje... Držím se jí trochu déle doufat, že se to vrátí k tomu, jak hra byla, když poprvé začal zlatý tiket... tady doufám
Je to pomalé a seká se
miluji hru. Existuje tolik skvělých aktualizací. Líbí se mi, jak má sezónní aktualizace pro konkrétní roční období.
Myslela jsem si, že to bude jako z reklamy, máte zachraňovat ovce ale když jsem to stáha bylo tam úplně něco jiného.Jsem naštvaná!😠
Township নৈমিত্তিক muhe
Dobrá hra. Má problémy s padáním. Vyplatí se mít na dvou zařízeních se zapnutým Facebookem. Ujistěte se, že je vaše aktuální hra přihlášena na Facebook. Poté přihlaste novou hru na Facebook na druhém zařízení, abyste se ujistili, že na vašem druhém zařízení obdržíte pole s výzvou, abyste mohli pokračovat na úrovni, na které jste byli na prvním zařízení. Přestože hra běží na Windows, začnete od začátku. Verzi Windows NEMŮŽETE synchronizovat s Apple, Android nebo Mac.
Township jsem už hrál, ale dlouho jsem tam nebyl. Hra je tak zábavná, jak si pamatuji, a nyní existují další minihry, které mohou pomoci věci rozdělit. Ode mě palec nahoru kluci
Já township miluju tuhle hru jsem našel v roce 2014 z tátou ji hrajem zábavná a ten kdo si stěžuje že township ve větší úrovni začínají věci trvat a vyrábět se dlouho ať to protože to je o tom počkat si hodinu dvě a zase si to zahrát kde už bude všechno hotový jinak skvělá hra děkuji že jste ji udělali 😀😀
Hra je velmi poučná . Člověk si musí udělat nejprve jaký první krok má, aby mohl sklídit dobrý výsledek svých činů. Je to jak v životě každého z nás. Jak činíš, děláš, přemyšlíš tak sklídíš ovoce. Buď dobré nebo zlé.
Ze začátku super hry. Bohužel třetí den je to nepoužitelné, seká se to, nejde skoro na nic klikat...
Nejde aktualizovat
Nejlepší hra. Je to opravdu dobré pro mysl s minihrami a pro uklidnění mysli
Celkem mě to zklamalo! Hrála jsem to sice jen chvíli ale vůbec tam nebyly takové ty unikovky nebo co to je. A proto se ptám: budou tam vůbec někdy? A existuje hra ve které to doopravdy je? 🔑
Township Casual yuew
Hustle Castle: Ritter Spiele Rollenspiele gqb
No je to i pro dospělé i pro děti hra.Ale víc pro dospělé osoby.
Pokaždé, když dojde k aktualizaci, moje hra se zvrtne. Hra spadne, když se pokusím kliknout na regatu. Někdy mě to nechá hrát, ale pak ztratím pokrok, pokud mě to vykopne uprostřed úkolu. Ztrácím pokrok ve všem. Úkoly, pravidelná herní aktivita atd. Ztratil jsem skutečné peníze, protože utrácím spoustu peněz, abych se pokusil urychlit úkoly před pády. Provedl jsem odinstalaci, vymazání mezipaměti a vše ostatní, co je navrženo. Toto je jediná hra na tomto zařízení, takže je zde dostatek místa. Prosím opravit!
Došlo k události, která mi neustále shazuje hru a ztrácí veškerý můj postup. Je připojen k přepravě, takže ho nemůžete obejít. Zákaznická podpora pro tuto hru je hrozná. Toto je moje první číslo za více než rok. Díky tomu je hra nehratelná a hrál bych ji denně.
Tohle je dobrá hra, ale letadlo mi stále dává známku starosty a úroveň je nepřekonatelná bez ohledu na to, jak moc se snažíte nebo jakou sílu používáte, je stále nepřekonatelná, tak to prosím opravte
Hra se mi opravdu líbí a hrajete ji 4 roky, ale teď nemůžete vyhrát měsíční výzvy bez placení. Stále stejné otravné vedlejší hry. Miloval jsem boční hru s letadly a letos jsem ji neviděl. Smůla. Kdysi to byla moje oblíbená hra.
Township Casual tky
Bylo by dobré mít možnost přesunu zboží na výrobní pás. Nelze hrát bez připojení k internetu. Chybí čeština. Který idiot obarvil ovci na černo ? Obrázek při načítání hry...
Z počátku zábavné. Později upadá do nudného stereotipu.
Super hra ,po aktualizaci 1.8.0 je hra uplne na nic
Super slabost👙
Nejde spustit
Po odinstalování hry a při opětovné instalaci je problém v tom, že po potvrzení zadání nemůže vzít zálohovaná data. Nemůže převzít data serveru. Postup je stále čerstvá hra. Ne znovu zachytit data serveru.
Děkuji za vrácení většiny mých peněz. Návyková hra, ale dejte pozor, abyste ji nechali hrát děti, protože je pro ně snadné náhodně použít vaše skutečné peníze na útratu ve hře. Problém nyní vyřešen v oprávněních.
Nemožnost zrušení výroby již započatého zboží, i za cenu ztrát materiálu. Nemožnost odesílání SZ i mimo skupinu.